Trumpot lekeverték a tévétársaságok, mert butaságokat kezdett beszélni a koronavírusról

Megosztás

Az Egyesült Államokban is egyre keményebb a koronavírus-helyzet, Donald Trump azonban mintha nem igazán találná a megfelelő megközelítést a témában. Majdnem minden nagy tévétársaság lekeverte az amerikai elnök beszédjét, mivel nem tartották hasznosnak a mondandóját.

Három nagy amerikai tévétársaság, az NBC, az ABC és a CBS is megszakította hétfőn Donald Trump elnök fehér házi sajtótájékoztatóját a járványhelyzetről. A tévétársaságok közül elsőként a CBS keverte le Trumpot, majd sorban a többiek is, hasonlóan a nemzetközi CNN-hez. Az egyórás beszédet a nagy csatornák közül csak a Fox News közvetítette végig.

Megszakítottuk az adást, mert az elhangzó információk már nem voltak hasznosak, értékesek a közegészségügy körüli, folyamatban lévő vitához” – idézi az MSNBC szóvivőjét a Media1. Az MSNBC politikai kommentátora korábban is jelezte, hogy Trump beszédeinek élő közvetítését fel kellene függeszteni, ezekben ugyanis tévedések és félinformációk hangzanak el, amelyek a jelenlegi járványhelyzetben életveszélyesek lehetnek.

Nlc.hu

Megosztás

Related posts