Már Magyarországon is ingyenessé tette a PornHub prémium felnőtt tartalmait

Megosztás

Ezt a gesztust korábban csak az olaszoknak tette meg a PornHub, most azonban a napokban az egész világra kiterjesztette. Innentől bárhol ingyen élvezhetjük karanténban is a prémium tartalmat, de az oldal egyébként más segítséget is igyekszik nyújtani a koronavírus-járvány idején.

Gáláns gesztussal igyekszik a PornHub elviselhetőbbé tenni az otthoni karantént. A pornóoldal néhány hete csak az olaszoknál tette ingyenessé prémium részlegüket, most azonban már a világ bármely pontjáról ingyenesen élvezheti a felnőtt tartalmakat, ráadásul még majdnem egy hónapig. 

Maradj otthon, segíts kiegyenesíteni a görbét! Mivel a COVID-19 továbbra is hatással van életünkre, úgy döntöttünk, hogy a Pornhub Premium ingyenességét április 23-ig meghosszabbítjuk, a világon mindenhol. Élvezd, maradj otthon, maradj biztonságban. 

Sokan poénkodtak azzal, hogy mi miért maradunk ki az ingyen prémium pornóból, amikor az olaszoknak egy hónapra odavágta térítésmentesen a Pornhub. Hát tessék, itt van, IDE KATTINTVA már kezdheted is kiélvezni ennek előnyeit.

Velvet.hu

Megosztás

Related posts