A Búza téri piac új nyitvatartási idővel és megnövelt biztonsággal várja a vásárlókat

Megosztás

Az árusok és a vásárlók érdekében számos biztonsági intézkedést hozott a Miskolci Piac Zrt. Hétköznap változik a nyitvatartási időszak, a járvány terjedésének megelőzésének érdekében pedig új szabályokat és intézkedéseket foganatosított Miskolc, amik összhangban vannak a kormányzati ajánlásokkal.

A koronavírus-járvány visszaszorítása, lassítása érdekében hozott kormányzati intézkedésekkel összhangban a Búza téri piac is új ideiglenes nyitva tartással várja a vásárlókat – tájékoztatta lapunkat Wiandt András, a Miskolci Piac Zrt. vezérigazgatója. A vásárcsarnok a következő időszakban a hétköznapokon reggel öt és délután három között várja az érdeklődőket, hétvégén viszont változatlan lesz nyitvatartás. A koronavírus terjedése érdekében több intézkedést is tett az üzemeltető.

– Több automata kézfertőtlenítő gépet is kihelyeztünk a csarnok területén, melyeket bárki díjmentesen vehet igénybe. Növeltük a takarítószemélyzet létszámát is annak érdekében, hogy a látogatók által gyakran megfogott, megérintett felületeket, például padokat, ajtókat, kilincseket, vagy éppen a nyomógombokat folyamatosan, rendszeresen tudjuk tisztítani. Napi szinten, permetező fertőtlenítővel is pluszban biztosítjuk a piac higiéniáját – részletezte Wiandt András.

Folyamatos a fertőtlenítés a Búza téri piacon

Az árusító pultokat minden órában fertőtlenítőszerrel tisztítják, az árusító és a vásárló közötti fizikai kontaktus elkerülése érdekében pedig a megvásárolt árut és a készpénzt külön átadóhelyre kell pakolni.  A pultoknál és pénztáraknál minimum egy méterre, de ha lehetséges még nagyobb távolságra kell állniuk a vásárlóknak, és higiénia megőrzése érdekében minden árusítással foglalkozó személynek kötelező a kézfertőtlenítés.

– Nagyon kérem az árusítókat és a látogatókat, hogy ebben a nehéz helyzetben viselkedjen felelősségteljesen és óvja meg saját és környezete egészségét, tartsa be a fentebb felsorolt intézkedéseket a Búza téri piac teljes terültén – tette hozzá az üzemeltető cég vezérigazgatója.

Wiandt András kiemelte, szeretnék, hogy a Búza téri piacon árusító kereskedők portékái minél kényelmesebben és biztonságosabb módon legyenek beszerezhetők, „Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél előbb elindíthassuk az on-line vásárlást. Reményeink szerint még áprilisban megkezdődhet a házhozszállítás, melynek részleteiről később szintén tájékoztatni fogjuk a vásárlóinkat!”

A VÁSÁRCSARNOK nyitva tartása 2020. 03. 24-től:

HÉTFŐ: 05:00-15:00
KEDD: 05:00-15:00
SZERDA: 05:00-15:00
CSÜTÖRTÖK: 05:00-15:00
PÉNTEK: 05:00-15:00
SZOMBAT: 05:00-14:00
VASÁRNAP: 05:00-12:00

AZ ÚJ NYITVATARTÁS VISSZAVONÁSIG ÉRVÉNYES!

Minap.hu

Megosztás

Related posts