A példás miskolci összefogás eredményeként már több, mint 7 millió gyűlt össze

Megosztás

Számos felajánlás érkezett a miskolci önkormányzat által a járványügyi helyzet javítása érdekében létrehozott számlaszámra, volt aki kisebb, volt, aki egészen magas összeggel járult hozzá ahhoz, hogy immáron hét és fél millió forint feletti összegről beszélhetünk. Volt, aki meleg ételt ajánlott fel, emberségből jelesre vizsgázott a város.

Példás összefogásról és a szükség, a vírusfenyegetés idején is példaértékű emberségről, másokra való odafigyelésről, törődésről tett tanúbizonyságot Miskolc – adta hírül a városháza.

Közleményükben leírták: az elmúlt néhány napban az önkormányzat által a vírus elleni védekezés támogatására létrehozott számlaszámra eddig már több mint hét és félmillió forintot utaltak magánszemélyek és helyi cégek, vállalkozások.

– Az eddig összegyűlt 7 650 000 forint kisebb-nagyobb összegű adományokból jött össze, volt, aki lehetőségeihez mérten néhány tízezer forintot utalt, volt, aki ötmilliós adománnyal kívánta segíteni a vírus terjedését késleltető erőfeszítéseket. Ez utóbbi felajánlás a Fehér Holló Gyógyszertár tulajdonosától érkezett – tudtuk meg.

Érkeztek tárgyi felajánlások is az elmúlt napokban, ezeket továbbra is a MIREHU telephelyén adhatják le a segíteni szándékozók.

Felajánlást tett a miskolctapolcai Avalon Ristorante is. Az étterem meleg étellel járul hozzá a járvány miatt kialakult helyzet kezeléséhez. Az önkormányzat a felajánlott meleg ételt a Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény azon dolgozóinak továbbítja, akik az idősekről gondoskodnak jelenleg is.

Minap.hu


A pénzbeli felajánlások kezelésére a Miskolci MJV Önkormányzata létrehozta a CIB Bank Zrt.-nél vezetett elkülönített bankszámlaszámot: 10700086-42689106-67500002.

Aki pénzbeli felajánlást szeretne tenni, az a megnevezés rovatba írja be: Koronavírus helyzet kezelésére érkezett felajánlások.

Ezenfelül érkeznek eszközbeli felajánlások is, amelyek közül az alábbiakat tudja fogadni a Miskolci MJV Önkormányzat: tisztítószerek, szappan, fertőtlenítőszer, maszk, gumikesztyű, új hálózsák.

A felajánlásokat – reggel 6 órától este 10 óráig – a MIREHU Kft. fogadja az alábbi elérhetőségeken:

Fintor Zsuzsanna

E: [email protected]

T: 70/683-9772

Megosztás

Related posts