Németh Szilárd mindent felhasznál a hűtőből, de a kommentelők szerint katasztrófa, amit művel a Fidesz-alelnöke

Megosztás

Használj fel mindent, ne dobj ki semmit! – ezzel a címmel posztolt a konyhaművészetéről korábban is híres bejegyzéseket közzétevő államtitkár, de arra nem számított, milyen reakciókat generált az egyhetes milánói “újrafeldolgozása”.

A mai vacsora – rakott tészta – jórészt maradékból készült. Mindig figyeltünk arra, hogy ételt ne dobjunk ki, a még jó illatú, egészséges maradékokat átalakítottuk, ami már kicsit kétes volt azt Buksi és Mici pusztította el. Most, ezekben a kockázatos és nehéz időkben különösen is így járunk el. Egyhetes, hűtőben, zárt dobozokban tárolt milánói – külön a szósz és a külön a tészta – felturbózva frissen főtt tésztával is, kolbászzsírral, borsóval, házi paradicsomszósszal, egy egész fej zúzott fokhagymával – a népi gyógyászatban vírusölő és immunerősítő – és “csontegyszerű” reszelt trappistával. Előmelegített sütőben 180 fokon 30 perc. Mézes-áfonyás-gyömbéres-hecsedlis zöld tea dukál hozzá.

Ízelítő a hozzászólásokból:

Szilárd, Önnek valami főzős vlogot kéne indítania YouTube-on! Hatalmas sikere lenne, szerintem Önt is boldogabbá tenné, mint a politika! Remek érzéke van a konyhaművészethez, olyan szeretettel ír az ételekről, hogy összefut a nyál az ember szájában.😋

Azért hagyd a napon és a radiátorra a biztonság kedvéért, csak, hogy összeérjenek az ízek.

Ez a recept egy közegészségügyi vészhelyzet! Ha gyerekek is esznek belőle az kiskorú veszélyeztetése, ha kutya az állatkínzás. Jó mulatást!

Moslékos ember. Az iskolai menzán, még a 80-as években, pont igy nézett ki a cucc, amikor jött a zöld lada nívás ember, hogy az utánfutóján, fém hordókba összegyűjtse a konyhai maradékot a disznóinak.

Engem az erdekelne, hogy a hűtőn tapsoló Orbán kép mi célt szolgál és hogy az alatta levő kinagyított szöveg kié. Esetleg ön gyakorolta valamelyik beszédét vagy az aznapi lecke van kirakva? Netán angolul tetszik tanulni? És szeretnék egy fideszes hűtőmágnest is kerni, kiraknám, hátha megvéd a vírusoktól. Tisztelettel köszönöm, a receptet is. Esetleg romlott húslevesre is lenne ötlete? 

Én kedvelem Szilárd főzős posztjait. Ezeknek legalább van értelmük. Jelzem, hogy olvasta a maszk kérő üzenetet, de eddig nem reagált. Mondjuk így értem. Biztos főzött.

A háttérből még tapsot is kapott az alelnök

Megosztás

Related posts