A Juventus és a Milan is keményen érintett: Dybala és Maldiniék is már a fertőzöttek listáján

Megosztás

A Juventus csapatánál már hárman is bizonyítottan megfertőződtek a koronavírussal. Most az argentin csatárzseni, Paulo Dybala és barátnője jelentették be, hogy elérte őket a járvány, de a Milannál sem úszták meg, a klubikon Paolo Maldini és fia szintén elkapták a kórt. A probléma, hogy három Juventus-játékos elhagyta a karantént és hazautazott.

Pozitív lett a koronavírus tesztje Paulo Dybalának és barátnőjének, a hírt az argentin labdarúgó osztotta meg szombat este  Twitter oldalán . A Juventus 26 éves csatárja azt írja, mindketten jól vannak, nincsenek tüneteik.

Korábban már Dybala két csapattársának is pozitív lett a tesztje. Március 11-én jelentette be a Juventus, hogy elkapta a koronavírust Daniele Rugani, ami után a klub összes játékosa és mintegy 100 alkalmazottja kéthetes karanténba vonult. Néhány nap múlva aztán kiderült, hogy a csapat francia világbajnoka, Blaise Matuidi is megfertőződött.

Az olasz sajtóban viszont olyan hírek jelentek meg, hogy a csapat három sztárja, Gonzalo Higuain, Sami Khedira és Miralem Pjanic elhagyta a karantént, és hazautazott Argentínába, Németországba, illetve Boszniába.

Nem sokkal később az AC Milan hivatalos oldalán számolt be arról, hogy a sportigazgatóként dolgozó klubikon, Paolo Maldini és fia, Daniel is megfertőződött a koronavírussal. Tudatában voltak annak, hogy korábban érintkeztek vírusos beteggel, így eleve két hete önkéntes karanténban tartózkodtak. Most, amíg hivatalosan gyógyultnak nem nyilvánítják őket, ott is maradnak.

Index.hu

Megosztás

Related posts