Nagy Feró félóránként-óránként bevág egy kis pálinkát, így védekezik

Megosztás

A rocker önkéntes karanténba vonult, mivel életkora miatt tart a koronavírustól. A fokhagymaevésen kívül a pálinkaivásban látja a védekezés fő kulcsát. Amiatt azonban aggódik, hogy zenésztársai megélhetése veszélybe kerül amiatt, hogy leállt szinte az egész ország.

Ahogy a legtöbb zenészember, Nagy Feró is fellépések nélkül maradt a koronavírus okozta helyzet miatt. A 74 éves rocker azontúl, hogy aggódik a zenésztársai megélhetése miatt, nem hagyja magát elkedvetleníteni, ősi praktikákat vet be annak érdekében, hogy elkerülje a baj.

– Egy hete önkéntes karanténba vonultam, nem engedek be senkit az udvarra. A családomat is rábeszéltem, hogy ne találkozzanak senkivel – magyarázza a zenész.

– Elfoglalom magam, a kertben nagyon sok munka van, végre megcsinálhatok mindent, amire eddig nem volt időm. A karanténban természetesen odafigyelek az egészségem megőrzésére is. Hat gerezd fokhagymát eszem mindennap, reggel, délben, este kettőt. Én már észre sem veszem, milyen szagom van, jobb is, hogy most senkivel sem találkozom! A fokhagymakúra mellett pedig a dédapáink technikáját alkalmazom, mindennap magamba gyömöszölök valamennyi pálinkát. Hát ez nem esik nehezemre – teszi hozzá nevetve.

– Félóránként-óránként egy kis stampó. Olyan kicsi, hogy valamikor kettőt kell inni, hogy érezzek is valamit. Mire lemegy a vírus, rákapok a piára – teszi hozzá kacagva, majd azt mondja: – Egyébként a feleségem vitaminokat is diktál belém. Ennyi. Ha ez sem segít, akkor próbafekvésre ki kell menni a temetőbe, nincs mese.

Borsonline.hu

Megosztás

Related posts