Sorra állnak le az RTL és a TV2 műsorai

Megosztás

A koronavírus miatt előírt intézkedések a televíziós műsorgyártást ugyanúgy akadályozzák, mint bármilyen más tevékenységet. Magyarország két vezető csatornája, az RTL Klub és a TV2 is drasztikus lépésekre szánta el emiatt magát.

Az RTL Klub szünetelteti a Fókusz, a Házon kívül, a XXI. Század és a Portré című műsorait, de a Barátok közt és a Drága örökösök forgatása is leáll. Ezen kívül nem lesz Survivor és közönség hiányában a Showder klub humoristái is szabadságra mentek, a jövőben csak korábbi részeket fogják ismételni. Az Éjjel-nappal Budapest reality egyelőre még folytatódik, de ennek forgatása során szigorú óvintézkedéseket vezetnek be.

A Tv2-nek nincs ennyi saját gyártású produkciója, de attól a kevéstől is búcsúzhatnak a nézők: egyelőre csak a Mintaapák című napi sorozat forgatásának felfüggesztését jelentették be, de sajtóértesülések szerint várható, hogy az Ázsia Expressz című utazós reality-ről is lemondanak. A Nicsak, ki vagyok? című énekes műsor már most közönség nélkül ment le élőben és erősen kétséges, hogy lesz-e belőle több.

Megosztás

Related posts