Kiakadtak a kommentelők a maszkokat áruló Bódi Sylvire

Megosztás

Szerintük inkább az egészségügyi dolgozóknak kellett volna felajánlania őket ezekben a nehéz időkben.

Bugyik és melltartók helyett most előre bevásárolt maszkokat árul zárt csoportjában a modell, amit nem mindenki vesz jó néven. Eddig megunott cuccain adott túl Bódi Sylvi, de Baliról hazatérve most arra gondolt, a jelenleg is pusztító világjárvány ideje alatt nagyobb igény van maszkokra.

A koronavírus terjedése miatt valóban hiány lépett fel a patikákban, de aki szeretne, Bódi Sylvitől még beszerezhet párat. Hogy mennyibe kerül, az a posztból nem derül ki, privát üzenetben küldi meg az árat. Sokan kiakadtak a modell húzásán, a legtöbben azt tanácsolják neki, hogy ebben az embert próbáló helyzetben árusítás helyett inkább fel kéne ajánlania a maszkokat az egészségügyben dolgozóknak.

A celeb amúgy közösségi oldalán azt is megosztotta a követőkkel, hogy miként utazik ebben az nehéz időszakban:

View this post on Instagram

Sokan kérdeztétek hogyan utazom ebben a mostani helyzetben. Az elsö nagy utam Mikronézia-Bali volt. Most pedig ugye Baliról haza. Szigorúan betartom az elöírásokat. Rendszeres és alapos kézmosás. Ha ez nem megoldható, akkor kézfertötlenítöt használok. Beszereztem jó maszkokat, s ezt viselem a reptereken, repülön. Fel vagyok szerelve fertötlenítö törlökendökkel, így mindent törlök magam körül: a repülön a kartámaszt, asztalkát, övet stb. A csomagszállító kocsinak, amire a böröndöket rakom annak is áttörlöm a fogós részét. A böröndök fogós részén is átmegyek a kendövel. Ha taxival utaztam, akkor ott is törölgetek. Nem érdekel ha furán néznek rám. Sosem érdekelt, hogy mit gondolnak rólam az emberek, miért foglalkoznék pont most egy ilyen helyzetben vele, ahol az egészségem foroghat kockán?! Én teszem a dolgom, vigyázok a saját egészségemre, s ezáltal a másokéra is. Aztán természetesen ott vannak az állandó utitársaim, a vitaminok (Hosszú ideje szedem öket egy tudományosan összeállított módszer alapján). A C-vitamin is van velem mindig, így minden adandó alkalommal szórok a vizembe a repülön is. A jelenlegi helyzetben az immunrendszer erösen tartása ad számunkra védelmet. (Nem véletlenül írtam pár hete azokat a C-vitaminos posztokat.) Igyekszem semmihez sem érni (korlát, kilincs, kapaszkodó stb.) Inkább könyökkel melózom. Van nálam egyszer használatos gumikesztyü is, biztos, ami biztos. A telefont és az útlevelemet is rendszeresen áttörlöm a fertötlenítö kendövel. Addig be sem rakom a táskába, amíg ez meg nem történt. Igyekszem kellö távolságot tartani az emberekkel. Annyit mosok kezet amennyit csak tudok. Idöröl idöre az arcomat is megmosom. Ha erre nincs lehetöség, van nálam egy arcra való fertötlenítö kendö. De ezt csak vészhelyzetben vetem be, mert ez a saját jó bör baktériumaimat is letörli. Nekik pedig feladatuk van ugyebár… Nem vagyok paramanó, s a médiában zajló pánikkeltéssel sem értek egyet, de az ilyen nagy forgalmú reptereken való áthaladást, plusz a repülön ilyen kis helyen összezárt nagylétszámú közösségben eltöltött tizen akárhány órát komolyan kell venni es felelösségteljesen kell állni a dolgokhoz. Folytatás kommentben.👇🏼

A post shared by Sylvi Bódi (@sylvibodi) on

Blikk.hu

Megosztás

Related posts