20 milliót kapott a miskolci kórház a HELL-től

Megosztás

Alaphelyzetben is jól jön minden pénzügyi segítség a magyarországi közegészségügyi intézményeknek, a mostani veszélyhelyzetben pedig különösen értékes minden támogatás. A miskolci kórház is húszmillió forintos adományban részesült az energiaital-gyártó vállalattól. Megsüvegelendő és követendő példa!

A HELL ENERGY Magyarország Kft. a járványügyi helyzetre reagálva 20 millió forintot utalt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház részére. A kórház az intenzív osztály működtetéséhez szükséges eszközök vásárlására fordítja a támogatást.

– A HELL ENERGY nemcsak egy vállalat, hanem egy értékközösség. Felelős cégként nem kérdés számunkra, hogy a jelenlegi, koronavírus okozta helyzetben nem csak saját munkatársainkat, hanem a cég szűkebb és tágabb környezetében élőket is segítenünk kell. A kórház vezetésétől úgy értesültünk, hogy a felajánlott összeget olyan kiegészítő eszközökre (intenzív ágyak melletti monitorok, vérgáz analizátorok, mobil röntgen, ultrahang készülékek) fordítják, amelyek elengedhetetlenek az intenzív osztály működéséhez – mondta el Csereklye Barnabás ügyvezető a támogatásról.

Borsodihir.hu

Megosztás

Related posts