Mától szombati menetrend lesz érvényben az MKV-nál

Megosztás

De további változások is életbe léptek, így például nem nyitják az első ajtókat a járművezetők, akiknél jegyet sem lehet mostantól venni.

A Miskolc Városi Közlekedési Zrt. az utasok és a járművezetők koronavírus elleni védelme érdekében az utóbbi napokban több intézkedést is hozott. Március 17-én, keddtől az MVK Zrt. felfüggesztette a járművezetői jegyértékesítést, illetve elrendelte, hogy a járművezetők – saját védelmük érdekében – ne nyissák ki az autóbuszok, villamosok első ajtóit, így a fel- és leszállás csak a többi ajtó igénybevételével lehetséges.

A közlekedési társaság arra kéri az utasokat, hogy vonaljegyüket, gyűjtőjegyüket elővételben váltsák meg a jegy-és bérletpénztárakban, illetve a viszonteladó partnereknél. A közlekedési szolgáltatás továbbra is érvényes jegy vagy bérlet használatával vehető igénybe, amelynek meglétét jegyellenőr kollégáik folyamatosan ellenőrzik.

A legfrissebb változás értelmében az iskolai tantermen kívüli, digitális munkarend és az óvodákban, bölcsődékben elrendelt rendkívüli szünet miatt az MVK Zrt. autóbuszai-és villamosai március március 19-től, csütörtöktől a szombati, illetve azon járatoknál, ahol nincs szombati menetrend, az adott naptípusnak megfelelő menetrend lép életbe néhány kivétellel. Az MKV. Zrt. egyúttal felhívja a tanulók figyelmét, hogy a diákigazolványok érvényessége meghosszabbodik a járványügyi veszélyhelyzet végét követő 15. napig.

Boon.hu, mkvzrt.hu

Megosztás

Related posts