Hazaengedték a kórházból Tom Hankséket

Megosztás

Nála és feleségénél is kimutatták a koronavírus-fertőzést, de mostantól házi karanténban folytathatják a gyógyulást.

Miután megkapták a kezelést, kiengedték a kórházból Tom Hankst és feleségét, Rita Wilsont, akiket öt nappal korábban diagnosztizáltak koronavírussal – írja a BBC. Most házi karanténban várják a gyógyulást. A házaspár visszavonult Queenslandben bérelt házukba, és jó ideig most el sem hagyják azt.

A színész épp egy Elvis Presley-filmet forgat Ausztráliában, amelyben Elvis menedzserét, Tom Parker ezredest alakítja. A rendező Baz Luhrmann. Hanks március 12-én jelentette be Instagramon: egy ideje már fáradtnak és betegnek érezték magukat, izomfájdalomra is panaszkodtak. Feleségének hőemelkedése is volt. Mindezek miatt elvégezték rajtuk a koronavírus-tesztet, ami pozitív lett.

Néhány nappal később azt írták: „Koronavírusunk van, de izoláltak minket, úgyhogy szerencsére nem fogunk megfertőzni másokat. (…) Nem aggódunk a jövő miatt, mindannyiunknak azt kell tennünk, hogy követjük a szakértők tanácsait, hogy túljussunk ezen, illetve vigyáznunk kell egymásra, nem igaz?”

A sztárvilágból azóta egyre többen fertőződtek meg a vírussal, köztük Idris Elba, Olga Kurylenko egykori Bond-lány, valamint Trónok Harcában a Vadak egyik vezérét, Óriásölő Tormundot alakító Kristofer Hivju is.

Index.hu

Megosztás

Related posts