Döntetlent ért el Fehérváron a DVTK

Megosztás

Egy ponttal gazdagodott idegenben a Diósgyőr az OTP Bank Liga 25. fordulójának zárómérkőzésén.

A tabellán második helyen álló MOL Fehérvár FC otthonába látogatott a magyar labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában a Diósgyőri VTK. Fehérvári helyzetekkel kezdődött a zárt kapus találkozó, a diósgyőriek az első játékrész közepéig elvétve jutottak el a hazai kapuig. A folytatásban is a vendéglátók játszottak mezőnyfölényben, Branislav Danilovic több alkalommal védett bravúrral, így a szünetig nem esett gól.

A pihenő után nagy Vidi-helyzetekkel folytatódott a meccs, már a Diósgyőrnek is voltak ziccerei, de a két kapus mindent védett. A 68. percben emberelőnybe került a DVTK, mert Funsho Bamgboye megkapta második sárga lapját. A piros lap ellenére a Fehérvár szerzett vezetést Nego Loic találatával, ám nem tartott sokáig a hazai előny, mert Haris Tabakovic két perc múlva egyenlíteni tudott, beállítva ezzel az 1-1-es végeredményt.

A DVTK ezzel a bajnokság ötödik helyéről várhatja a folytatást – már amennyiben nem fejezik be idejekorán a szezont a koronavírus miatt, az utánpótlás-bajnokságokat ugyanis már leállították…

MOL Fehérvár FC – Diósgyőri VTK 1-1 (0-0)

Mol Aréna Sóstó, zárt kapuk mögött, v.: Berke

gólszerző: Nego (88.), illetve Tabakovic (90.)

kiállítva: Bamgboye (68.)

sárga lap: Bamgboye (52., 68.), illetve Iszlai (9.), Brkovic (22.)

Fehérvár: Kovácsik – Nego, Musliu, Stopira, Hangya – Pátkai, Houri – Bamgboye, Hodzic (Futács 83.), Petrjak (Milanov 89.) – Nikolics (Elek 90.)

DVTK: Danilovic – Sesztakov, Brkovic, Polgár K., Vági – Márkvárt, Iszlai – Hasani, Rui Pedro (Molnár G. 64.), Kiss T. – Ivanovski (Tabakovic 75.)

Boon.hu

Megosztás

Related posts