Kislányt gázoltak Tiszaújvárosban

Megosztás

A sofőr meg sem állt segíteni a könnyebb sérüléseket szenvedő gyalogosnak.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettessel szemben. Az eljárás adatai alapján március 13-án 15.10 körül Tiszaújváros belterületén, a Bethlen Gábor úton a Rózsa út irányába az úttestet keresztező kijelölt gyalogátkelőhelyen egy autó vezetője nem biztosított áthaladási elsőbbséget egy kislánynak. A jármű elsodorta a gyalogost, aki a földre esett, és könnyebben megsérült.

A balesetet okozó ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen hatósági jelzésű, gyártmányú, típusú, piros színű személygépkocsival megállás nélkül, segítségnyújtás elmulasztásával elhagyta a baleset helyszínét és ismeretlen helyre távozott a Rózsa út irányába.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az említett piros színű autó vezetőjének kilétével, illetve a balesettel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon.

police.hu

Megosztás

Related posts