A kanadai nagykövet Veres Pállal egyeztetett

Megosztás

Kanada nagykövetét, Caroline Charette-tet fogadta Veres Pál polgármester a Városházán március 4-én. A külképviseleti vezető decemberben kezdte meg misszióját, első magyarországi vidéki útja Miskolcra vezetett.

Veres Pál szót ejtett arról is, hogy Miskolc jelenlegi vezetése amellett, hogy egy élhetőbb, zöldebb megyeszékhely megvalósításán dolgozik, mindent megtesz azért is, hogy a város gazdasága több lábon álljon – olvasható a polgármesteri hivatal közleményében.

Veres Pál közölte, mindez kiválóan illeszkedik a város terveihez, hiszen az egyik fő cél a 100-300 főt alkalmazó cégek idecsábítása, illetve annak elérése, hogy minél többféle vállalkozás telepedjen le az ipari parkokban, és így bármilyen gazdasági környezetben stabil maradjon a város gazdasága. A kanadai nagykövet szólt még a sport, a kultúra, és a fesztiválok terén meglévő jó kapcsolatokról, emlékeztetve, a kanadai nagykövetség 2019-ben támogatta a CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivált, és ezt szeretnék idén is megtenni.

borsodihir.hu

Megosztás

Related posts