Mikó Fanni szépségkirálynő karanténba vonult a koronavírus miatt

Megosztás

Mikó Fanni az első magyar hölgy, akit világversenyen szépségkirálynőnek választottak. Fanni Sajószentpéteren volt gyermek, Miskolcon középiskolás, és már 15-16 évesen belekóstolt a modellszakmába. Később, 2019-ben nyerte meg a Fásy Ádám nevével fémjelzett Magyarok világszépe szépségversenyt, majd a Miss Intercontinentalon is győzedelmeskedett.

Pénteken indultunk el Olaszországba autóval. Szombaton már egész nap kint voltunk a karneválon, mondanom sem kell, hogy hatalmas volt a tömeg. Ráadásul közel harminc különböző álarcot felpróbáltam, amíg megtaláltam azt, ami a legjobban tetszett. Este, pont ahogy elhagytuk Velencét, kaptam egy hívást arról, hogy Olaszországban baj van – nyilatkozta a szépségkirálynő

Fanni a hazatérése után kétségbeesett, hogy elkapta a vírust, így még az utcára se mert kimenni. Végül felkereste a háziorvosát, aki a Szent László Kórházba irányította. A kórházban kapott telefonszámon érdeklődött, ahol aztán megnyugtatták, hogyha tünetmentes nyugodtan mehet emberek közé. A modell azonban úgy döntött, hogy önkéntes karanténba vonul, hiszen sok mindent olvasott a koronavírusról és tudja, hogy két hétig tünetmentesnek kell lennie ahhoz, hogy tudja biztosan nem fertőződött meg.

blikk.hu

Megosztás

Related posts