Majdnem a Bató-házba lökte a villamost egy kisteherautó

Megosztás

Egy kisteherautó a villamosnak ütközött a Corvin és a Széchenyi utcák kereszteződésében, pénteken reggel 6 óra tájban. A villamos az ütközés következtében a Bató-ház egyik kirakatánál állt meg – írja a Minap.hu.

A villamoson körülbelül negyvenen utaztak, személyi sérülés nem történt, a kisteherautóból azonban két embert a tűzoltók szabadítottak ki – tudtuk meg Dojcsák Dávidtól, a megyei  katasztrófavédelem szóvivőjétől.

A villamos a baleset során kisiklott, így műszaki mentése elhúzódhat. A rendőrség munkatársai a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a kereszteződést lezárták – közölte a megyei rendőrfőkapitányság szóvivője. Arra kérik a közlekedőket, hogy Miskolc belvárosának balesettel érintett csomópontját kerüljék el.

Az MVK Zrt-től kapott információk szerint a villamospótlók a Szinvapark és a Malomszög utcai megállók között közlekednek. A járatokra a Szinvapark oldalában, a 32-es busz megállójában lehet felszállni, itt az MVK Zrt munkatársai segítenek eligazítani az utasokat.  A villamospótló autóbuszok megállói:
Malomszög felé: Szinvapark (32-es megállója Avas kilátó felé)- Villanyrendőr (14-es megállója Repülőtér felé) – Városháztér villamosmegálló – Malomszög villamosmegálló.
Centrum felé: Malomszög villamospótló – Városháztér villamosmegálló- Villanyrendőr villamosmegálló – Szinvapark (32-es autóbuszmegálló Avas kilátó felé)
Tiszai pályaudvar és Centrum/Szinvapark között és Malomszög – Felső-Majláth között villamosok közlekednek.

Néhány éve volt egy hasonló baleset. Akkor is a Bató-háznak ütközött a villamos, most azonban egy másik kirakat előtt állt meg, a cukrászdánál. 

Megosztás

Related posts