Kisikolásokat zaklatott, de lebukott a kiliáni mutogatós perverzt

Megosztás

Az iskola udvarán lévő gyerekeknek mutogatott perverz képeket a telefonjáról a gyanúsított hétfő délután. A tanárok hívták a 112-őt, de akkor még nem tudták elfogni. A rendőrség az információkat megosztotta a rendészettel is.    

A történteket többen posztolták a közösségi oldalon, hogy a szülők figyeljenek oda a gyerekekre és lehetőleg beszélgessenek velük a történtekről. Ez a pszichológus szerint is elengedhetetlen ilyenkor.

Pócsi Orsolya szakpszichológus szerint az ilyen helyzeteket, nem lehet nem megtörténtté tenni. Ez a kiskorúakban rengeteg kérdést felvet. A félelmüket kezelni kell. A perverz embereknek egyébként éppen a félelemkeltés a céljuk.

A rendőrség információi szerint a férfit szerda délután elfogták, aki beismerte tettét. Szeméremsértés megalapozott gyanúja miatt folytat ellene büntetőeljárást a rendőrség. Ő most szabadlábon védekezhet.

A közelmúltban egyébként történt egy hasonló eset is a kiliáni posta oldalánál lévő 6-os busz megállójában. Itt is egy férfi molesztált kisebb lányokat. Erről a feltételezett elkövetőről nincs információnk.

minap.hu

Megosztás

Related posts