Másért kockáztatta az életét egy rendőr Ózd mellett

Megosztás

A rendőrség ügyeletén 2020. február 25-én 16 óra körül csörgött a telefon, amikor egy család félelme szerint egy férfi végzetes lépésre szánta el magát. A 26 éves borsodnádasdi férfi házuk padlására ment, s félő volt, hogy öngyilkosságot fog elkövetni.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Borsodnádasdi Rendőrőrsének munkatársai a helyszínen beszerzett információk alapján az azonnali beavatkozás mellett döntöttek, mivel a férfi már percek óta nem adott magáról életjelet.

A padlást csak egy előtetőn keresztül lehetett megközelíteni. A rendőr miután megbizonyosodott, hogy a cseréptető elbírja a súlyát, elindult a padlás felé. A következő mozdulatnál azonban beszakadt a tető, a rendőr pedig a mélybe zuhant.

A járőrtársa azonnal cselekedett, szinte egy időben megbizonyosodott kollégája kielégítő állapotáról, és folytatta az életmentést.

Az időközben értesített mentőszolgálat munkatársai ellátták a nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett rendőrt. A padlásról épségben lehozott 26 éves férfit is megvizsgálták a mentős bajtársak, majd a rendőrök előállították őt a rendőrségre, később pedig büntetésvégrehajtási intézetbe szállították, mivel az Ózdi Rendőrkapitányság körözést adott ki vele szemben.

Megosztás

Related posts