Emberre támadt egy vaddisznó a Bükkben

Megosztás

Egy 21 éves fiút Tardonánál sebesített meg a vadállat.

A fiatalember az édesanyjával sétáltatta a bárányukat a település melletti külterületi részen, amikor a vaddisznó rájuk rontott, kifejezetten a fiatalt célba véve. A férfi menekülni próbált, de nem tudott, az állat többször is felöklelte és a lábán okozott sérüléseket.

Édesanyja, Tatárkáné Gyenes Márta elmondta, minden nagyon gyorsan történt, és nagyon megijedt. Azonnal tárcsázta a segélyhívót és a közelben lévő testvérét is hívta, aki rögtön odasietett. A területen, ahol a fiú feküdt a támadást követően nagyon fel volt ázva a talaj, így autóval nem tudtak a közelébe menni, gyalog pedig nem mertek, mert mindenki félt, hogy a vaddisznó újra támadni fog.

“Azt mondták a rendőrök, hogy értesítették a vadásztársaságot, akihez a terület tartozik, és amint megjön a vadászmester, oda tudunk menni Ricsihez. De nem jött senki, ő pedig egyre jobban szenvedett.” Végül a nő testvére és egy mentőorvos hozta ki a sérültet.

Az édesanya elmondása szerint a fiatalember többórás műtétje alatt az orvosok hat vaddisznóagyar-darabot operáltak ki a lábából.

Megosztás

Related posts