Megyénkből két bűnöző is fent van a rendőrség toplistáján

Megosztás

A rendőrség aktuális körözési listáján két Borsod-Abaúj-Zemplén megyei személy is megtalálható, akik ellen elfogatóparancs van érvényben.

Egyikük a miskolci Dudla Andrea, aki jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte meg, továbbá hitelezők kielégítésének meghiúsításával elkövetett csődbűncselekmény bűntette miatt körözik. Elfogatóparancsot adtak ki ellene 11 rendbeli csalás, két rendbeli költségvetési csalás, illetve csődbűntett és csődbűncselekmény miatt is, főként Debrecenben. Másikuk a szintén miskolci, különösen veszélyesnek tartott Darabos Zsolt Ádám, akit ember­ölés, fogolyszökés és csalás bűntett bűncselekmények miatt köröznek.

De a toplistán túl is szépen képviseltetik magukat a megyénkbeliek. Vannak rajta csalással, közokirat-hamisítással, vesztegetéssel és kábítószer-kereskedelemmel, ittas vezetéssel, kiskorú veszélyeztetésével, lopással, testi sértéssel vádolt személyek is. A Miskolci Járásbíróság 74 ember ellen rendelt el elfogatóparancsot, itt találunk a listán egy vietnámi állampolgárt is, akit emberölés miatt köröznek.

Megosztás

Related posts