A világ legrosszabb randiján van túl egy nő

Megosztás

Mindenkinek voltak már rosszul sikerült randevúi, de az alábbi történethez foghatót csak igazán kevesen élnek meg egy romantikusnak szánt találkozó közben.

Egy meg nem nevezett nő 2016. december 5-én egy Cristopher Castillo nevű férfit vett fel autójával egy amerikai városban, akivel életében akkor találkozott először személyesen. Kettesben közeli város felé indultak, miközben a férfi borozgatott. Fél óra elteltével egy banknál állíttatta meg az autót, ahová mindössze néhány perce ment be.

Amikor visszaért, kezében a napszemüvegét, egy kalapot, egy fegyvert, valamit 1000 dollárt (kb. 309 ezer forintot) szorongatott. Ráüvöltött a nőre, hogy hajtson már, mire az bepánikolt és szót fogadott a férfinak. A vádiratból kiderült az is, mi történt a bankban: a férfi besétált az épületbe, majd fegyvert fogott a bank munkatársára. Ezer dollárt követelt tőle, és azt mondta neki, hogy „nagyon megsérült”.

Visszatérve a nőhöz: Castillóval együtt menekülőre fogta az autót vezető nő, amikor azonban meghallotta a szirénázó rendőrautókat, félreállt, kiszállt az autóból és arrébb sétált. A férfit végül öt év börtönbüntetésre ítélték, a nő megúszta figyelmeztetés nélkül – írta az Index.

Megosztás

Related posts