Megölte két gyerekét, majd magával is végzett egy tatabányai férfi

Megosztás

A rendőrség közlése szerint pénteken kaptak bejelentést egy családi veszekedésről Tatabányáról. Amikor a helyszínre érkeztek, megállapították, hogy a lakásban élő férfi megölte 9 és 7 éves gyermekét, majd önmagával is végzett. A tragédia Tatabánya Bánhida nevű városrészében, az Új soron történt. 

Egy veszekedés után az anya elment otthonról, a rendőröket a szomszédok értesítették. A járőrök a gyerekeket megpróbálták újraéleszteni, de már nem lehetett segíteni rajtuk. Az MTI úgy tudja, a 40 év körüli apa pszichiátriai kezelés alatt állt. Úgy tudjuk, hogy mindkét áldozat kisfiú.

Mintacsalád voltak és semmilyen előjele nem volt a gyilkosságnak, mondta az RTL Híradónak annak a férifnak az anyósa, aki pénteken megölte 7 és 9 éves kisfiát, majd magával is végzett. A férfi és felesége összeveszhettek, ezért a nő elment otthonról és mire hazaért a gyerekeket már holtan találta. Férje őt is megtámadta, ezért az utcára menekült és segítséget kért. A szomszédok hívták a rendőröket, de mire a nyomozók odaértek a férfi megölte magát.

A nagymama sírva beszélt arról, hogy mennyire „büszke volt unokáira és vejére, mert egy szerető férj volt, aki nagyon szerette a lányát.”

Kiegészítették egymást, semmi problémát nem láttam

– mondta a nagymama. 

Lányával még nem tudott beszélni, mert a nő sokkos állapotban kórházban van. „Azt hajtogatja, hogy neki nincsen háza, nincsen családja, nincs semmije, és neki nem lesz már ilyen szép két gyereke sem, férje sem”, mondta a nagymama. 

A nagymama szerint a sajtóhírekkel ellentétben veje soha nem állt pszichiátriai kezelés alatt. Gépészmérnökként dolgozott és csak a családjának élt. „Nem ivott, nem dohányzott, nem csavargott, szórakozása a zene volt, gitározott egy együttesben”, nyilatkozta az asszony, aki szerint józan ésszel a féri ezt biztosan nem tette volna, „valamiért kikattant, de még nem tudják, miért”. 

Forrás: index.hu

Megosztás

Related posts