Hétköznapi hősök: Kabátjukkal védték, tartották a fejét, és hívták a mentőket

Megosztás

Három iskolás fiú, Csapóczi Róbert, Farkas Béla és Kelemen Róbert igazi hősként viselkedtek. Ők hárman mentettek meg egy 77 éves férfit, aki elcsúszott a lépcsőn, ott feküdt beszorult lábbal a zuhogó esőben, erős szélben. A bácsi hiába kiabált segítségért, az út túloldalán gyaloglók meg sem álltak, tovább mentek. A három fiú segített.

Rajtam kívül Anna néni, a 77 éves férfi felesége is boldog volt tegnap, hogy megszoríthatta a három fiú kezét, és elmondhatta, milyen nagyra tartja, amit tettek.

Az idős asszony azt mondja, a legkisebb unokája ennyi idős, mint a fiúk, és nagyon büszke lenne rá, ha hasonló esetben ugyanígy viselkedne, mint ők.

A három fiatalemberrel a Széchenyi Kollégiumban találkozott az egyik dunaújvárosi hírportál. Ők is ott tanulnak, mindhárman fociznak – Csapóczi Róbert Kárpátaljáról, Kelemen Róbert Erdélyből jött tanulni, Farkas Béla pedig Kecskemét mellől származik. Kelemen Róbert a Dunaferr iskola tizedikes villanyszerelő tanulója, a két másik hildesek, tizenegyedikesek, Robi asztalosnak, Béla magasépítőnek tanul.

duol.hu

Megosztás

Related posts