35 éves szeretőjéről mesélt a 80 éves nő

Megosztás

A brit Iris Jones évtizedek óta nem volt együtt senkivel, amikor megismerkedett az egyiptomi Mohameddel, akivel már az esküvőt tervezgeti.

Az özvegy nő évekig élte a nyugdíjasok monoton életét, ám egy napon úgy döntött, vásárol egy számítógépet. Egy csettintésre kinyílt előtte a világ. A Föld különböző pontjain élő barátokra, valamint egy férfira is rátalált, aki ennél sokkal több lett számára.

Miután Iris és a 35 éves Mohamed a csevegéseik közben rájöttek, hogy mennyire egy hullámhosszon rezegnek, úgy döntöttek, hogy személyesen is találkoznak. Az asszony Egyiptomba utazott, a személyes találkozó pedig annyira jól sikerült, hogy a pár úgy döntött, azonnal összeházasodnak. Ha minden jól megy, február 14-én esküdnek.

A nő a brit ITV tévécsatorna This Morning című műsorában mesélt elképesztő szerelmi története részleteiről. A műsorvezetők legnagyobb megdöbbenésére a szexuális életéről is nyíltan vallott. Elárulta, 35 éve nem volt együt senkivel, ezért már úgy gondolt magára, mint aki ismét szűz lett. Elmondása szerint az első együttlétük során egy egész tubus síkosítót elhasználtak, és másnap járni sem bírt.

Iris hozzátette, hogy a szex egyébként nem fontos a kapcsolatban. Mohammeddel inkább intellektuális és lelki partnerek. Az asszonyt többen figyelmeztették, lehetséges, hogy egy csaló hálójába került, aki csak a pénzét akarja, Iris azonban nem tart ettől. Azt mondja, a beszélgetéseik alapján biztos benne, hogy Mohamed őszinte.

Megosztás

Related posts