Önkénteseket keresnek a miskolci kocsonyafesztiválra

Megosztás

A 2020-as gasztronómiai fesztivál szervezői szeretnék magasan tartani az esemény színvonalát, ezért önként jelentkezőket keresnek. Alább a közleményük.

Felhívás miskolciaknak!

A Kocsonyafesztivál a kezdetektől kiemelt hangsúlyt fektetett a minőségi gasztronómiai kínálat biztosítására. Ennek érdekében írta ki pályázatát a vásáron történő megjelenéshez, ezt a célt szolgálta az árusok kiválasztásához felkért civil és szakmai zsűri előminősítése és a fesztivál időtartama alatt a vásár szigorú ellenőrzése.
Fontos feladatunknak tekintjük, hogy újraépítsük a Kocsonyafesztiváltól megszokott és elvárt színvonalat, amelyet a miskolciak és a fesztiválra látogató vendégek megszoktak.

Ennek érdekében keressük azokat a miskolciakat, akiknek a segítségével, aktív közreműködésével, akikkel együtt újra megteremthetjük annak lehetőségét, hogy újra a legjobb szolgáltatók legjobb minőségű kínálata kerüljön a Kocsonyafesztivál „asztalára”.
Várjuk azoknak a miskolci civil önkénteseknek a jelentkezését, akik a fesztivál időtartama alatt a megadott minőségbiztosítási szempontok szerint vizsgálják a szolgáltatókat, termékeiket.

Feladatuk a vásáron megjelenő szolgáltatók szervezők által megadott szempontok szerinti értékelése, véleményezése a megadott szempontok szerint, a Kocsonyafesztivál minőségbiztosítási rendszere alapján.

Legyen Ön is a Kocsonyafesztivál kapuőre, legyen partnerünk abban, hogy a Kocsonyafesztivál visszaszerezze hírnevét és újra ugyanazt a minőséget, színvonalat kínálja, ami korábban jellemezte.
Jelentkezni: 2020. január 31. 13 óráig lehet e-mailben a [email protected] címen név, lakcím, életkor, foglalkozás, iskolai végzettség megadásával. Mindenképp tüntesse fel, hogy mely napokon, hány órától hány óráig, mennyi időt tud a Fesztivál minősége felett őrködni.

Az érvényesen jelentkezők közül 10 vásári minőségellenőr „kapuőrt” választunk ki, akik számára 2020. február 5-én 13:00 órakor felkészítőt tartunk a Helynekemben, a Széchenyi utca 30 szám alatt.

Az esemény Facebook-oldala.

Megosztás

Related posts