Ilyen szomorú arcokat régen láthattunk átadási ünnepségen. Szavazzon, mi a rossz kedv oka!

Megosztás

A boon.hu vezető hírként hozta, hogy elkészült Miskolc egyik legnagyobb szabadtéri kondiparkja, melyet még az önkormányzati választások hajrájában harangoztak be a korábbi városvezetés egyik diadalaként. A fotókról azonban érdekes módon nem a megszokott, vidám arcok, hanem búskomor politikusok tekintenek az olvasókra. Vajon mitől ilyen lehangoltak a Fidesz-KDNP képviselői?

A Győri kapuban, a József utcában, az ifjúsági sportpályán kialakított beruházás mintegy 150 négyzetméteren várja majd a sportolni vágyókat februártól. A hat elemcsoportban gyakorlatilag a teljes izomzat megmozgatható, korszerű vandálbiztos kialakításban. A legmodernebb EU-szabványoknak megfelelő tornapályát akadálymentesített járdán is meg lehet majd közelíteni – mondta el Hollósy András önkormányzati képviselő, a kondipark létrehozásának egyik kezdeményezője.

A szabadidős komplexum a magyar kormány és a Sportért Felelős Államtitkárság támogatásával valósult meg. A beruházás értéke bruttó 12 millió forint volt, és a korábban felszerelt térfigyelő kamerákkal segítségével biztonságos sportolási lehetőséget jelent – emelte ki Hubay György országgyűlési képviselő.

A műszaki átadáson a kondipark létrehozásának másik kezdeményezője, Deák-Bárdos Mihály önkormányzati képviselő hangsúlyozta, fontos szerepe van a testedzésben a modern street workout parknak, amelyet a sportiskolához tartozó szakosztályokon kívül az ifjúsági sportpályára látogatók is díjmentesen használhatnak majd – fejezi be a tudósítás, de azzal nem foglalkozik, hogy az eseményen megjelenő politikusok miért nem örülnek igazán a létesítmény elkészültének, vagy miért nem mutatják elégedettségüket a lap olvasóinak.

Önök talán tudják, mi a szomorúság oka, kérjük tippeljenek az alábbi szavazóalkalmazáson keresztül!

Vajon miért búslakodnak a kondipark kormánypárti átadói?
Mert a szomorú, hideg, ködös idő hangulata rájuk is átragadt
Mert a terület megválasztott képviselője, Erdei Sándor Zsolt nem vett részt az eseményen
Mert Hubay képviselő rossz hírekkel tért haza a királyi várból, ahová raportra hívta a miniszterelnök
Created with Poll Maker

Megosztás

Related posts