Miért kampányolt Lovasi András a győri fideszes polgálmesterjelölt mellett?

Megosztás

Szóval ha a Fidesz minden jelöltje olyan lenne, mint Dézsi Csaba András, akkor én Fidesz-szavazó lennék” – mondta Lovasi András azon a rövid videón, amit a Fidesz győri polgármester-jelöltje – azóta polgármesternek választott politikus – tett közzé szombaton az oldalán. 

Később az énekes-dalszerző úgy érezte, hogy szűkszavú volt a videóban, ezért az oldalán bővebben is kifejtette, miért támogatja Dézsit:  „kb. 15 éve ismerem, mint rockzenét kedvelő ember sokszor megfordult a győri koncertjeinken, személyében egy rendkívül segítőkész, okos, toleráns embert ismertem meg, egy igazi nagybetűs Orvos. Ha minden politikusunk ilyen lenne, egy sokkal jobb világban élnénk, függetlenül attól milyen színű a zászló, ezért amikor megkért erre a kiállásra, egyből igent mondtam, hiszen minden igaz amit állítottam.” Hozzátette, hogy nem Fidesz-szavazó, sőt kifejezetten utálja „ezt a rendszert amiben élünk”, de ugyanakkor frontharcosnak sem tartja magát, aki „mindenre lő ami a túloldalon mozog”. 

Nyáron Lovasi még arról beszélt a 444-nek a tusványosi fellépésével kapcsolatban, hogy „az ember próbálja kerülni, hogy a politikai és üzleti szándékok illusztrációja legyen az, amit csinál. De elég nehéz előre kontrollálni mi vár rád egy adott helyszínen. Szerencsére a direkt árukapcsolásokat nem szokták sehol erőltetni.”  

Megosztás

Related posts