Letelt a gyászév: egy milliárdos fia vigasztalja Vajna Tímeát

Megosztás

Még Andy Vajna által ismerte meg azt a jóképű, fiatal férfit Vajna Tímea, akit mostanában gyakran látni a társaságában, legutóbb például a temetőbe is elkísérte. A család és a barátok nem tagadják, hogy közeli kapcsolatban vannak, de más források szerint mégis ő lehet a milliárdos özvegy párja – írja a borsonline.

Letelt a gyászév. Hétfőn volt pontosan egy éve, hogy elhunyt a világhírű producer, Andy Vajna. Halálának évfordulójára özvegye, Vajna Timi hazarepült Amerikából, és szerettei kíséretében kilátogatott a Fiumei Úti Sírkertbe.

Timi vasárnap a Bors szemfüles fotósa előtt helyezett el hatalmas, szív alakú koszorút a márvány nyughelyre, és utána még egy órán át időzött és rendezgette a virágokat, gyertyákat. A megemlékezésre elkísérte imádott nagymamája, húga, Lilla és annak férje, Tamás, továbbá egy fiatal, sármos férfi, akit eddig nem láttunk körülötte. A Bors megtudta, hogy a jóképű idegen Timi egyik legnagyobb támasza a gyászban, és ők ketten rendkívül szoros barátságot ápolnak.

JÓL SEJTITEK, EGYÜTT VANNAK

– árulta el a Borsnak egy neve elhallgatását kérő, de Timihez nagyon közel álló barát, aki szerint éppen ideje, hogy a könnyeket felváltsa a nevetés.

Hiszen Timi egy csinos, fiatal nő, aki már egy éve küzd férje hiányával, és kénytelen nélküle újraépíteni az életét. Nincs férje, nincs gyermeke, és 37 évesen az az egészséges, hogy valaki mellett ismét megtalálja a boldogságot, és családot alapítson. A titokzatos jóképű idegenről kiderült, hogy nem más, mint egy milliárdos harmincas gyermeke, aki már maga is jól boldogul az üzleti életben.

Lapunk kérdésére, miszerint milyen kapcsolat fűzi őt a Vajna családhoz, kiváltképp a csinos özvegyhez, nem szeretett volna válaszolni. S tagadta, hogy a temetőben készült képeken ő lenne, mondván: biztos összekeverjük valaki­-vel. Majd még hozzátette: ahogy eddig, tovább­ra is szeretne feltűnésmentes, normális, csendes életet élni.

Mindeközben Vajna Timit is kerestük, hogy a barátságról, vagy az esetleges bimbódzó románcról érdeklődjünk, de lapzártánkig nem sikerült utolérnünk. Sógorát azonban igen, aki szűkszavúan, de reagált a hírre.

– Andynek és nekünk is egy nagyon-nagyon jó barátja Zoli, ezért volt kinn velünk. De én többet, nem tudok és nem is szeretnénk mondani – zárta rövidre Tomi.

A képeken tehát egyértelműen a magyar milliárdos örököse látható, aki valamiért titkolni akarja kapcsolatát Vajna Timivel, és úgy tűnik, az özvegy sem szeretné nagy dobra verni, hogy a gyászév után van valaki, aki mosolyt csal újra az arcára.

Megosztás

Related posts