Kósa Lajos az Avalon Parkban szilveszterezett

Megosztás

“Én nagyon óvok mindenkit attól, hogy Miskolcot olyan ember kezébe adják, mint Veres Pál. Ráadásul lehet tudni, hogy átverés, hiszen igazából itt Gyurcsány Ferenc és az általa vezetett ellenzék jelöltjéről van szó, némi fügefalevéllel ellátva” – fogalmazta meg véleményét a Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke szeptemberben, ám a borsodi megyeszékhely lakói nem fogadták meg a tanácsot. Mindez azonban nem zavarta Kósa Lajost: a botrányairól elhiresült politikus és felesége is a városban koccintott 2020-ra.

Több helyről is megerősítették az információt, hogy a Fidesz ügyvezető alelnöke Miskolc legdrágább szilveszteri mulatságát, a miskolctapolcai Avalon Park olasz éttermét választotta december 31-én éjszaka. A rendezvényre személyenként 33 600 Ft-ért lehetett belépőt vásárolni, cserébe három fellépő, első osztályú ételsor (steak tál, branzino filé, ropogós mangalica, kacsamell, stb) és korlátlan italfogyasztás járt a vendégeknek, amelyet az erdő szélén fellőtt pazar tűzijáték és éjféli menü tett még emlékezetesebbé. Amennyiben valaki időben foglalt, szállást is szerezhetett a hotelben, de 200 000 forintnál kisebb költségből aligha lehetett megúszni a tartózkodást.

Kósa Lajos kapcsán a legtöbben a politikus 84 esztendős édesanyja meglepő vállalkozási kedvéről szóló hireket illetve az 1300 milliárdos történetet idézik fel, de felesége sem marad le nagyon az egykori polgármester mögött: Porkoláb Gyöngyi legutóbb akkor került a címlapokra, amikor minisztériumi pénzből igyekezett társasjátékos családi eseményeket szervezni a cívisvárosban.

Megosztás

Related posts