“Boldog új évet kívánok önnek is az úr jézus krisztus névében” – kommentelte Csöbör gyúrós szilveszteri képét az egyik követő

Megosztás

December 31-én sok politikus posztolt a Facebookon, de a csúcsot 2019 utolsó napján minden bizonnyal Csöbör Katalin országgyűlési képviselő hozta, aki egy edzőteremből, az alkalomhoz illő öltözékben jelentkezett be.

“Én már gyúrok 2020-ra…😉🙃 Boldog új évet kívánok mindenkinek!🎊🙂” – írta a Facebookon a politikus, és a kommentelők meghálálták a nem mindennapi fotót, hiszen egységesen pozitív válaszokat továbbítottak a rövidesen 55. születésnapját ünneplő hölgynek. (A moderálási eshetőségekre ebben az esetben gondolni sem szabad.)

A legkülönlegesebb reakciót alighanem az a választópolgár adhatta, aki csak ennyit írt a fotó alá: “Boldog új évet kívánok önnek is az úr jézus krisztus névében”.

Mint ismeretes, Csöbör Katalin 2008-tól Borsod-Abaúj-Zemplén megye 01. számú választókerületének fideszes elnöke. A 2010., 2014. és 2018. évi országgyűlési választásokon egyéni mandátumot szerzett. A 2018-as parlamenti választás legszorosabb versenyében, mindössze 127 szavazatnyi különbséggel győzött Jakab Péter jobbikos politikussal szemben, a rossz nyelvek szerint azonban pozíciói jelentősen romlottak a kormánypárton belül, miután a miskolci önkormányzati választásokon vereséget kellett elkönyvelniük a helyieknek.

Megosztás

Related posts