Orbán Ráchel szemétől Borkai Zsolt micsodájáig: 2019 legolvasottabb cikkei a B24-en

Megosztás

Sok szempontból is sikeres esztendőt tudhat maga mögött a Borsod24 szerkesztősége, de leginkáb azokra az írásokra vagyunk büszkék, amelyek a legtöbb olvasót vonzották.

Lássuk, melyek voltak a múlt év legtöbb kattintást hozó cikkei!

10. Miskolcon összefogtak a civilek és a pártok a Fidesz és Kriza Ákos ellen

Velünk a Város Egyesület néven indulnak közösen a miskolci ellenzéki és független jelöltek területi képviselőnek. Nem is akárhogy, minden körzetben csak egyetlen egy jelöltet indítanak.

9. Mi legyen az árulóval?

Miközben a miskolci városházán első, alakuló ülését tartotta az ellenzéki többségű önkormányzati testület, csak kevesen emlékeztek meg arról, hogy éppen egy hónappal korábban árulta el a lehető legdurvább módszerrel a fideszes hatalom ellen induló összefogást Csontos Róbert képviselőjelölt.

8. Szikszón akkora kocsmai verekedés tört ki, hogy egy nőt beütöttek a pult mögé

A vád szerint a vádlott 2019. március elején, az esti órákban, Szikszón egy sörözőben tartózkodott. Itt szórakozott egy testvérpár is, akik közül az egyik férfi a pultostól emelt hangnemben követelt újabb italt.

7. Kigyulladt a BorsodChem

A Nem ilyen életre vágyok Kazincbarcikán! című nyílt Facebook-csoport híradása és a mellékelt képek szerint tűz ütött ki a BorsodChemben. A hozzászólók nem tudják, mi a teendő, jobb híján azt tanácsolják egymásnak, hogy zárják be az ablakokat.

6. Családok éve: Bezárják a szülészetet a Miskolci Semmelweis Kórházban

Szülj minél több gyereket, mondja a kormány. Ehhez képest Miskolcon elkezdődött a városi kórház szülészetének, nőgyógyászatának a leépítése. Az osztály nemrég még nemzetközi díjat kapott, hamarosan lakatot fog – írja posztjában Jakab Péter jobbikos politikus.

5. Hatszoros tartozással adta át a Fidesz a miskolci önkormányzatot

Az elsődleges szakértői vizsgálatok felfedték, hogy Miskolcnak az október 14-i, vagyis az önkormányzati választásokat követő első napi állapot alapján több mint hatszor annyi tartozása van, mint amekkora összeg a rendelkezésére áll.

4. Meztelenül fürdött egy nő Miskolc belvárosában

Hihetetlen jelenetnek lehettek szemtanúi azok, akik vasárnap a miskolci Szinvaterasznál sétáltak. Egy hölgy a Szinvában mosakodott teljesen meztelenre vetkőzve. Láthatóan készült a fürdésre, tusfürdőt is vitt magával.

3. Megyénk lánya lett a világ legszebbje

Történelmet írt Mikó Fanni: őt választották meg a legszebbnek a Miss Intercontinental 2019 versenyen, maga mögé utasította ezzel a nemzetközi mezőnyt. Fanni augusztusban már bebizonyította, hogy van keresnivalója a legszebbek közt, hiszen ő nyerte itthon a Magyarok Világszépe nevű versenyt, amit Fásy Ádám neve fémjelez.

2. Miskolcig érnek a győri fideszes pornóbotrány szálai

Egy fiatal szőke nővel folytat szexuális aktust Borkai Zsolt, Győr fideszes polgármestera azon a fotón, amit egy névtelen szerző által írt blogon tettek közzé szombaton. A blog írója a politikusról és a vele baráti viszonyban álló ismert győri ügyvédről, Rákosfalvy Zoltánról súlyos vádakat fogalmazott meg az elmúlt napokban. Orbán Ráhel szemébe nem nézhettek az alkalmazottak

1. Orbán Ráhel szemébe nem nézhettek az alkalmazottak

Hihetetlen esetről számolt be Facebook-oldalán Herczeg Zoltán divattervező. A történet megdöbbentő, és nem az 1900-as évek elején történt, hanem 2019-ben, itt, Borsodban, az Andrássy kúriában. Így élnek Orbánék Magyarországon.

Köszönjük a bizalmat olvasóinknak, találkozunk 2020-ban!

Megosztás

Related posts