Ha kormánymédiának nyilatkozol, magad sem tudhatod, mit mondtál…!

Megosztás

– Szombat reggel az a megtiszteltetés ért, hogy a TV2 Tények címe műsora készített velem telefoninterjút – kezdi beszámolóját a posztját a Facebookon közzétevő Ágoston László. A brit fővárosban élő magyar fiatalember így mesél:

Mivel nem voltam benne 100%-ig biztos, hogy minden el fog hangzani a műsorban és úgy, ahogyan azt én mondani akartam, ezért készítettem egy videófelvételt magáról a beszélgetésről.

Megmutatom, mi jelent meg, és mit tartottam volna még én fontosnak hozzátenni. Csak a teljesség kedvéért.

Csak hogy lássátok, mennyire manipulálhatóak vagyunk. Csak azért, hogy ne váljunk a terroristák támogatóivá a félelem terjesztésével és hogy valós képet kapjatok arról, mi is van Londonban – illetve a független magyar televíziócsatornák világában.

A terror sokkal inkább a fejünkben van, mint az utcán!

– írja, és az alábbi videót tette mondandója mellé igazolásul:

Amit valójában mondani akartam a Tényeknek

Szombat reggel az a "megtiszteltetés" ért, hogy a TV2 Tények c. műsora készített velem telefoninterjút. Úgy gondoltam, nem baj, ha valaki a valóságról is beszél a lakájmédiában, ezért elvállaltam és mivel nem voltam benne 100%-ig biztos, hogy minden el fog hangzani a műsorban és úgy, ahogyan azt én mondani akartam, ezért készítettem egy videófelvételt magáról a beszélgetésről.Megmutatom, mi jelent meg, és mit tartottam volna még én fontosnak hozzátenni.Csak a teljesség kedvéért.Csak hogy lássátok, mennyire manipulálhatóak vagyunk.Csak azért, hogy ne váljunk a terroristák támogatóivá a félelem terjesztésével és hogy valós képet kapjatok arról, mi is van Londonban – illetve a független magyar televíziócsatornák világában.A terror sokkal inkább a fejünkben van, mint az utcán! Illetve az olyan újságok a terroristák legnagyobb jótevői, akik a riogatással keresnek pénzt, a fenntartóiknak szavazatot…

Posted by Ágoston László on Saturday, November 30, 2019

Megosztás

Related posts