A bemutató előtt levetítik az új Star Wars-filmet egy haldokló rajongónak

Megosztás

A Disney-nek hála egy rákbeteg rajongó még a premier előtt megnézheti a Skywalker korát – a gyógyíthatatlan betegségben szenvedő rajongónak ez volt az egyik utolsó kívánsága.

A CBR beszámolója, valamint a lenti tweetek szerint maga az intézmény, a Rowans Hospice indította be a folyamatokat. November 26-i posztjukban megírták, hogy segítséget szeretnének kérni: van náluk egy haldokló beteg, aki valószínűleg sajnos már nem fogja megérni a Star Wars IX bemutatóját, és az a kívánsága, bárcsak hamarabb megnézhetné a filmet kisfiával együtt.

A poszt aztán eljutott Bob Igerhöz, a Disney CEO-jához is, aki azt mondta, hogy ha megkapja a szükséges infókat, mindenképp megpróbálnak tenni valamit az ügy érdekében. Aztán november 28-án megírta, hogy sikerrel jártak: el tudják juttatni a Skywalker korát a Rowans Hospice névtelen pácienséhez.

November 29-én pedig maga az intézmény is feltöltötte a bizonyítékot: érkezett hozzájuk egy kedves ember a Disney-től, Jonathan, kezében egy laptoppal, rajta pedig egy nagyon fontos filmmel. Tartottak is azonnal egy Star Wars-témájú partit, melyről szintúgy megosztottak egy fotót.

A Rowans a következő közleményt hozta le, benne a páciens szavaival: “A legnagyobb hálával tartozom mindenkinek, amiért mindez megvalósulhatott. Akármilyen szörnyű ez a helyzet, csodás emlékekkel gazdagodhattam, és még a családom is részesülhetett némi örömben. Hatalmas Star Wars-fan vagyok, amin viszont végigmegyek, az teljességgel borzasztó. Mindennek a tetejében már azt hittem, sosem fogom látni a filmet, amire már 1977 óta várok! Még mindig hihetetlen. Talán úgy tudnám körbeírni az érzést, hogy ilyen lehet megtudni, hogy nyertél egymillió fontot!”

  • A film hazai bemutatója 2019. december 19-én lesz.

IGN.com

Megosztás

Related posts