Aprópénzért lehet megszállni a fogadóban, ahol mindent kamerák vesznek

Megosztás

A japán Fukuoka városában lévő szállás egy egészen egyedi módszerrel igyekszik vendégeket csalogatni.

A 27 éves Tetsuya Inoue családi vállalkozásként örökölte a fogadót, előtte a nagymamája volt a tulajdonos. A problémát az okozta, hogy a hely nem volt igazán felkapott, ezért az új tulaj érezte, hogy valami új ötletre lett szükség. Ebből született meg a lehetőség, hogy az Asahi Ryokan szállóvendégeinek ezentúl lehetősége van arra, hogy egy éjszakáért mindössze 100 jent, azaz átszámítva 280 forintot fizessenek, ha cserébe beleegyeznek, hogy teljes ottlétüket élőben közvetítik az interneten,

Inoue elmondása szerint a bekamerázott 8-as szobában csak a képet közvetítik, így a vendégeknek attól nem kell tartaniuk, hogy beszélgetéseiket is követhetik a távolból. A vendégek ezenkívül lekapcsolhatják a villanyt, ha úgy tartja kedvük, és a fürdőszoba sincs bekamerázva.

Az akció múlt hónapban indult, és eddig négy vendég élt a lehetőséggel. Inoue elmondása szerint szállójuk az olcsóbb, egyszerűbb vendéglátóhelyek közé tartozik a környéken, és muszáj volt kitaláljon valamit, hogy végre beszéljenek róla. A tulajdonos úgy látja, hogy a fiatalokat ma már nem nagyon foglalkoztatja a zavartalan privátszféra kérdése, megszokták, hogy állandóan kamerák veszik őket.

A Youtube-csatornának már szép számmal akadnak feliratkozói, Inoue most arra vár, hogy összejöjjön elég megnézett videó, hogy végre hirdetéseket is feladhasson – írta a 444.hu.

Megosztás

Related posts