Nehéz napja van a miskolci árulónak

Megosztás

Bosszút szerveztek Csontos Róbert egykori aktivistái Miskolcon, miután a köpönyegforgató az őszi önkormányzati választáson cserbenhagyta a fideszes hatalom ellen induló összefogást.

Korábbi cikkünkben részletesen beszámoltunk Csontos Róbert Velünk a Város ellen elkövetett árulásáról: a tornatatárból lett miskolci képviselőaspiráns a választás előtti napokban kihátrált az összefogásból, és azzal vádolta Veres Pált, hogy az MSZP és a DK befolyása alatt áll, ezért nem kíván együtt dolgozni vele. A történtek után a férfi visszatért hétköznapi életéhez, mintha mi sem történt volna – edzi a miskolci kézilabdás fiatalokat és a CutlerFitness Régiposta úti termébe látogató vendégeket. Ez azonban egy befejezetlen történet lett volna, hiszen egy ilyen árulást semmilyen épeszű világban nem lehet megúszni.

A Csontos által faképnél hagyott aktivisták vették kezükbe az ügyet. A csoport úgy döntött, ott áll bosszút az árulón, ahol az a legnagyobb visszhangot keltheti: munkahelyén, valamint egy nyilvános kézilabda mérkőzésen, ahol edzőként biztosan megtalálható a férfi. A tiltakozók a választási kampány után beszedett plakátokat átragasztották, és ezzel díszítették ki a CutlerFitness környékét, ezt követően átmentek a felsőzsolcai rendezvényközpontba, ahol ma tartották a miskolci junior kézilabda csapat egy mérkőzését.

A meccs egyik időkérése alatt léptek akcióba: a táblákat sípolás közepette felemelték, az arra írt vádakat pedig hangosbemondón is beolvasták. Mivel a mérkőzésen nem voltak jelen szervezők, ezért a demonstráció hamar konfliktusba torkollt a nézőtéren, miután a feldühödött nézők közül néhányan lökdösni, dobálni kezdték a csoportot. Eközben valakik bezárták az ajtókat és kihívták a rendőröket, akik egyre nagyobb számban jelentek meg a helyszínen, és igyekeztek csillapítani a kedélyeket.

A politikai témája miatt különösen érzékeny történet tehát tovább folytatódott. Arról egyelőre nincs információnk, mi lesz a következménye ,de az egyértelművé vált, hogy a miskolciak nem nyelik le az árulást.

Megosztás

Related posts