Orbán is szerepel az állam pénzén készített propagandafilmben

Megosztás

A bő másfélperces imázsfilmbe belekerültek a magyar futball olyan nagyságai, mint maga Puskás Ferenc és Dzsudzsák Balázs, továbbá Puhl Sándor és Hajdú B. István, valamint Csányi Sándor, Fürjes Balázs és természetesen Orbán Viktor.

Ezenkívül a készítőknek az a szervilis vicces ötlete is támadt, hogy legyen benne az is, amint az Áder János tolmácsából igazságügyminiszterré kinevezett

Varga Judit dekázik a Kossuth téren.

Ez is van annyira hungarikum, mint gömbérzékük és játékosságukról mellett Magyarországgal való kapcsolatukról elhíresült álltok, a fókák, akik szintén benne vannak.

A régi Népstadiont kiváltó új Puskás építése amúgy jelentősen megcsúszott, de legalább ötször annyiba került, mint először tervezték: 40 helyett 200 milliárd forintba.

  • Ez bő másfélszer annyi, mint a Bayer München arénája.
  • Több mint kétszer meghaladja az Atletico Madrid ugyanolyan méretű stadionját.
  • Négyszer annyi, mint a Juventus nem olyan rég elkészült otthonának ára.

Viszont a 200 milliárdba nem fért bele egyetlen parkolóhely sem a 68 ezres stadion mellé, alá, környékére se. De legalább lett imázsfilm, amiben Orbán is benne van.

Most képzeljük el, hogy Berlinben közpénzből épül egy rettenetesen túlárazott stadion, és az avatásra az aktuális német kancellár csináltat egy propagandafilmet, amiben saját maga is szerepel.

b1.blog.hu

Megosztás

Related posts