Baseballütővel verte a közutasokat a kamionos!

Megosztás

Mély nyomot hagyott a két férfi családjában is az őket ért támadás – számol be róla a Borsod Online.

Szomorú és meghökkentő esetről számolt be Instagram oldalán a Magyar Közút Zrt. egy megható fotó kíséretében. Mint írják, a szikszói mérnökség dolgozói október elején jelzőőrös forgalomirányítás közben összetűzésbe keveredtek egy kamionsofőrrel. A tilos jelzés ellenére a kamionos megpróbálta kielőzni az álló sort, mire jelzőőrük, Tamás, a jármű elé lépett, hogy a szabálytalan előzést megakadályozza. A kamionos az ablakot lehúzva egy műanyag baseballütővel verni kezdte Tamást. Géza, a brigádvezető társa segítésére sietett, mire a sofőr kis híján fellökte őt a kamionnal.

„Az eset rendőri intézkedést vont maga után és bár kollégáink szerencsésen megúszták az esetet nemcsak bennük, családjukban is mély nyomot hagyott. Géza 11 éves kislánya másnap ezzel a kis üzenettel búcsúzott munkába készülő édesapjától. Az utakon dolgozó kollégáink minden esetben az autósok kényelméért, az utazás színvonalának javításán dolgoznak. Nem ellenségek és nem is útakadályok. Családapák, férjek, fiúk, hús-vér emberek, akik csupán a munkájukat végzik” – írták a fotó mellé.

Érdeklődtünk a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságon az esettel kapcsolatban, ahol megerősítették, hogy garázdaság miatt van folyamatban eljárás a kamionsofőr ellen, amelyet hamarosan át is adhatnak az ügyészségnek vádemelési javaslattal.

Borsod Online

Megosztás

Related posts