Mezőkövesdi járőrök megmentettek egy bajbajutott idős férfit

Megosztás

Kutyáját szerette volna megetetni az az idős úr, aki mezőkövesdi háza udvarán elesett és több órája hangosan segítségért kiabált.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság járőrei november 11-én, este 10 óra körül szolgálatuk során Mezőkövesden, a Margit utcán haladtak gépjárművükkel, amikor hangos segélykiáltásokra lettek figyelmesek.

A járőrpár azonnal a hang irányába indult, amikor egy családi ház udvarán egy idős férfit pillantottak meg, aki egy széken ülve segítségért kiabált.

A 94 éves férfi elmondta a hozzá siető rendőröknek, hogy még világosban jött ki az udvarára a kutyáját megetetni, azonban elesett és nagyon megütötte fejét és karját. Erre a székre ugyan még fel tudott ülni, de a házba nem volt már ereje bemenni, órák óta segítségért kiabált és már nagyon fázott is.

Gál Klaudia r. őrmester és Bukó László r. őrmester a bajbajutott férfit felsegítette, majd bekísérte házába, ahol meleg plédekkel betakarták. A járőrök értesítették a mentőszolgálat munkatársait is, akik az átfázott idős férfit további ellátása céljából az egri kórházba szállították.

police.hu

Megosztás

Related posts