Az összes szellem és kísértet egy képen, felismeri mindet?

Megosztás

Slimer, Casper, Beetlejuice, Félig fej nélküli Nick és Patrick Swayze – emeli ki a szerinte legnépszerűbbeket, legérdekesebbeket a Nerdblog cikke. Majd azt kérdezi: egyetlen képen a popkultúra összes szelleme és kísértete! – felismered mindegyiket?

Ismerik azt a viccet, amiben Slimer, Casper, Beetlejuice, Jack Skellington, Zero, a szellemkutya, Félig fej nélküli Nick, Patrick Swayze a Ghostból, a Karácsonyi ének szellemei, a Pac-Man színes kísértetei, Yoda és Obi-Wan Erő-szelleme, a Ragyogás ikrei, a fej nélküli lovas és Bruce Willis a Hatodik érzékből bemennek a temetőbe? Én eddig nem ismertem – válaszolja meg a cikk szerzője -, de bitang jó; főleg hogy ez csak a töredéke azoknak a szellemeknek, kísérteteknek, éji rémeknek, csúf szörnyetegeknek és örök kárhozatra ítélt, bolyongó lelkeknek, akiket egy Jordan Monsell nevű művész összezsúfolt a lenti, Ghosts in the Graveyard című festményére.

A képen nem kevesebb, mint 60 szellem vigyorog és randalírozik a legkülönfélébb filmekből, tévésorozatokból, könyvekből, képregényekből és videójátékokból, szóval igazi geek-csemege ez a javából. “Rongyos 9000 forintért akár meg is lehet vásárolni karácsonyra a poszterváltozatot” – és a posztot egy link zárja.

Nerdblog.blog.hu

Megosztás

Related posts