Wintermantel Zsolt a Facebookon toporzékol, mert kikerült az újpesti városházára az EU-zászló

Megosztás

A fideszes Wintermantel Zsolt, egykori újpesti polgármester a Facebook-oldalán hozta nyilvánosságra a friss városvezetés felháborító lépését. Miszerint a momentumos Déri Tiborék a magyar, az újpesti és a székely zászló mellé kihelyezték Magyarország legundorítóbb ellenségének, az Európai Uniónak a zászlóját is.

Azt írja a szimbolikus politizálást és a diszkriminációt mindig is elítélő politikus: „Az érdemi tettek és a valós munka helyett a szimbolikus politizálás jól ismert pótcselekvés. Megszoktuk…
De azért joggal fel lehet tenni a kérdést, hogy a ma kikerült EU-s zászlóval fémjelzett intézményrendszer hogyan és miként áll ki az erdélyi magyarok alapvető jogaiért, mennyiben és hogyan lép föl az aljas diszkrimináció és a magyarság ellehetetlenítése ellen?!”

A poszt alatt persze megjelentek a lélekben mindig szőrös talpú értetlenek, és értetlenkednek. Wintermantel Zsolt pedig nem marad adós a frappáns válaszokkal:

  • – Komment: „Nem értem a problémát. Magyarország EU tagállam. Mi a baj a zászlóval?
  • Wintermantel: „ha nem érti, hát nem érti…”
  • – Komment: „Wintermantel úr, tényleg csak kíváncsiság, és tárgyilagosan érdekel, a középület tárgyi feltételei, vagy anyagi okok akadályozták eddig az uniós zászló kitűzését?”
  • Wintermantel: „elvi”
  • – Komment: „De az EU-s pénzekkel ön is tudott kampányolni….”
  • Wintermantel: „Ez a pénz JÁR Magyarországnak, hogy ebből mennyit tud lehívni Újpest az a városvezetőkön múlik. Kíváncsi leszek, mennyi lesz eztán…”

A Borsod24 pedig olvasóit kérdezni, mert nincs róla naprakész információnk:

Jelenleg a miskolci Városházán (vagy a helyhatóság más intézményi épületein) kint van a Európai Unió zászlaja?

444.hu

Megosztás

Related posts