Annyira behergelte magát egy kibukó komlói fideszes képviselő, hogy az évezred kampányposztját hozta össze

Megosztás

Dezső Károly önkormányzati képviselő volt fideszes színekben Komlón, ám az október 13-i választáson hiába indult újra, már nem jutott be. Az egész testületben bukta a Fidesz egyébként a többségét, a polgármesterséget azonban megszerezte. Ez változhat meg esetleg most vasárnap, mert egy szavazókörben megismétlik a választást.

Dezső Károly, volt fideszes önkormányzati képviselő a választási vereséget még úgy tűnt, jól viseli, szép posztban köszönte meg a szavazóknak és kívánt sok sikert a győztes képviselőknek, de jött november 7-e, és valami elszakadt nála, mutatott rá a Szabadpécs.

Facebook-aktivitásából látszik, egyre komolyabb posztokat osztott meg; egy visszafogott origós anyag a Putyin hátát simogató Gyurcsányról közmédiás Híradó-szemlében, aztán jöttek az igazi mélységek Dobrev Kláráról, Karácsony Gergelyről többek között a legendás ELÉG Facebook-csoportból, aztán egy sima vasárnapra kampányolós poszt után felrobbant a politikai kommunikáció baranyai atomerőműje, és ez ugrott ki belőle:

Igen, ennyi. Mindenféle kontextus nélkül, egy kép egy ellenzéki jelöltként képviselői mandátumot szerző emberről (Kispál László), aki ül egy padon, eszik, és hozzá a szikár lórúgás:

“A rohadék zabál.”

A poszt 7-i, nyilvános, több komment is van alatta, a képviselő pedig azóta is töretlenül posztolja a kormánysajtót.

Index.hu

Megosztás

Related posts