Bírósági végzésig vitték, de Szopkó Tibor hivatalosan is nyert a körzetében

Megosztás

A tizedik választókörzet körül volt a legfeszültebb a hangulat, hiszen a szavazatok megszámlálásakor rendkívül szoros eredmény jött ki, ráadásul néhány szavazattal se volt minden rendben.

Ezért újraszámolták őket, aminek eredményeképpen egy hajszállal ugyan, de a Momentumos Szopkó Tibor jött ki győztesen. Persze ezt a Fidesz- KDNP-s jelölt, Dr. Kiss János ezt megóvta, de végül a bíróság is Tibornak ítélte a győzelmet.

Amint a közösségi oldalaimon látható volt, az elmúlt bő két hétben visszafogottan örültem a 10. vk. egyéni képviselői eredményének. Ahogy a politikai ellenfeleim gratulációjának a hiánya is előrevetítette, a választási eredményt minden lehetséges jogi fórumon megtámadták. Erre egyrészt számítottunk, másrészt pedig alázattal, bizalommal és pozitívan álltunk minden jogorvoslati eljárás elé. Habár a másodfokú döntés is megerősítette a győzelmet, az mégis a ma megszületett bírósági végzést követően vált jogerőssé.

Ezért csak most van itt a köszönetnyilvánítás ideje. Mindenkinek hálás vagyok, aki a szavazatával, munkájával, biztatásával vagy akár csak egy jó szóval is támogatott az elmúlt hónapokban. Felfokozott hangulatú kampány volt, de minden percét élveztem.

– írta Tibor az oldalán

Megosztás

Related posts