„Köszönöm a bizalmat a miskolciaknak!”

Megosztás

Veres Pál egy új és szép várost szeretne építeni, és egy nagy Miskolcot megteremteni – írja a Borsod Online.

– Miskolc győzött! – így kezdte sajtótájékoztatóját vasárnap este Veres Pál, miután biztos lett, hogy ő lesz a megyeszékhely új polgármestere. Az ellenzéki képviselők a City Hotelben tartották eredményváró rendezvényüket, a sajtó képviselői külön szobában várták a híreket.

Veres Pál ekként folytatta:

– Nagyon büszke vagyok, és nagyon-nagyon szépen köszönöm azt a bizalmat, amit a miskolci választópolgárok rám ruháztak. Ez óriási felelősség. Úgy gondolom, hogy a kampányunk végig becsületes kampány volt, amiben töretlenül kitartottunk amellett, hogy mi Miskolc valamennyi lakosával együtt szeretnénk egy új és szép várost építeni, egy nagy Miskolcot megteremteni. Ennek érdekében kampányoltunk, és ennek érdekében fogunk dolgozni. A munka oroszlánrésze persze még most következik, és biztos vagyok benne, hogy szükségünk lesz minden olyan miskolci polgár segítségére, aki a városért tenni szeretne. Én együttműködök mindenkivel, aki így gondolkodik, és együtt akar velem működni, hogy újra büszke, nagy Miskolc legyen ez a város – fogalmazott Veres Pál. Hozzátette: dr. Alakszai Zoltán, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje felhívta őt és gratulált a győzelméhez.

Csak együtt lehet

Veres Pállal sikerült beszélnünk akkor is, amikor megérkezett az eredményváróra, és még nem lehetett tudni, ki kapta a legtöbb szavazatot. Akkor arról beszélt, hogy a napokban értette meg, mi a baj a miskolci közélettel: sok ember úgy gondolkodik, hogy van két tábor, és az egyik csak jót tesz, a másik pedig csak rosszat.

– Ez azonban nem így működik egy város életében, mert csak úgy lehet eredményt elérni, ha együtt dolgozunk. Azt szeretném, hogy függetlenül attól, hogy ki hol szavazott a mai nap folyamán, és attól függetlenül, hogy kik ülnek majd a közgyűlésben, mindenki megérti, hogy együtt kell tenni ezért a városért.

Megosztás

Related posts