Jobbik: Folyamatosan érkeznek bejelentések visszaélésekről

Megosztás

Folyamatosan érkeznek bejelentések a Jobbikhoz választási visszaélésekről – közölte az ellenzéki párt szóvivője egy budapesti sajtótájékoztatón.

Szilágyi György, aki mindenkit arra biztatott, hogy forduljon hozzájuk ilyen ügyekben, azt mondta, a Jobbik elkötelezett a voksolás tisztasága mellett, többször felhívták a figyelmet a választási rendszer visszásságaira. Így fogalmazott:

„Ki lehet mondani nyugodtan, hogy a Fidesz csalások százait követi el egy-egy választás során, amiket érdemben nem nagyon szoktak egyébként vizsgálni.”
Pontos szám vagy nagyságrend említése nélkül a szóvivő közölte: több eset jutott a tudomásukra, Pécsen például ételt, Soroksáron a szavazásért cserébe élelmiszercsomagot osztottak, több helyen pedig fizikai atrocitásoknak vannak kitéve az ellenzéki képviselőjelöltek és szavazatszámlálók – írta a 444.hu.

„A Jobbik elítéli a szavazatvásárlásokat, különösen az ilyen arcpirítóan megalázó módszereket, amiket a Fidesz politikai gépezete juttatott és járatott csúcsra. A pöffeszkedő fideszes nagyurak nem riadnak vissza a legmocskosabb húzásoktól sem, csak hogy megtartsák a hatalmukat. Ma felszabadíthatjuk városainkat, településeinket a fideszes oligarchák, a fideszes maffiakormány kiskirályaitól” – mondta Szilágyai.

Megosztás

Related posts