Már nyilvános a Fidesz lyukói szavazatainak árfolyama

Megosztás

Családi napot tartottak pénteken a Lyukóvölgyben, ahova Deák Bárdos Mihályt, a fideszes önkormányzati képviselőt is meghívták. Mint arról beszámoltunk, a nevét nem sikerült elsőre rendesen bemondani, de apróságokon ne akadjunk fent. Sokkal érdekesebb, hogy így a kampány hajrájában fontos lett a Fidesznek Lyukóvölgy. Ráadásul úgy tudjuk, a pénteki vigadalomra engedély sem volt.

A képen a következők lehetnek: 2 ember, fa és túra/szabadtéri

Az már megszokott, hogy a fideszes városvezetés csak a választásokkor merészkedik ki Lyukóvölgybe, de az idei kampányban Alakszai Zoltán, a Fidesz-KDNP polgármesterjelölte még ilyenkor sem. Mondjuk lakhelyétől, Budapesttől, mindenféle szempontból nagyon messze van.

A képen a következők lehetnek: 4 ember, , mosolygó emberek, álló emberek, cipők és túra/szabadtéri

A Fidesz részéről azonban mások már járják az ország egyik legnagyobb nyomortelepeként emlegetett völgyet. A héten már fát osztottak. Érdekes, az elmúlt években erre nem volt példa, a lakók korábban azt a választ kapták, bocs, elfogyott.

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember és túra/szabadtéri

Biztosak lehetünk abban, hogy vasárnap is jelen lesz a Fidesz Lyukóvölgyben, már csak azért is, mert a helyiek arról beszélnek, hogy a szavazatok ára az idén 8000 forintra ugrott.

Megosztás

Related posts