Kamujelöltek, fenyegetés – nagy a baj a miskolci Fidesz házatáján

Megosztás

“Láthatóan nagy a baj a fideszes városvezetésnél” – írja a közösségi oldalon Bartha György szocialista önkormányzati képviselő. Mindezt annak kapcsán, hogy a napokban kiderült, törvénytelenül kamujelölteket indítanak, fenyegetéssel visszalépésre kényszerítenek képviselőjelöltet.

“Mert a fideszes lakájmédiában megjelent Csontos Róbert nyilatkozat stílusa a fideszt szolgáló propagandisták szövege és nem egy általunk ismert ember gondolatai. Akik ilyen tettekre képesek azoknak nagy takargatni valójuk van. Félnek a váltástól és attól,hogy napvilágra kerülnek piszkos üzelmeik, mint a győri polgármesternek. Akinek az ügye már nem a családját megszégyenítő kujonról szól, hanem kiviláglik a fidesz korrupt működése és az a pénzhajhász, kapzsi rendszer ami 2010 óta jellemzi az országunkat vezető hatalmat.
Most igazán nem adjuk fel. A kampány során a miskolci emberek elhalmoztak minket szeretetükkel, támogatásukkal. Kötelességünk van velük szemben és imádott városunkért is tovább akarunk és fogunk dolgozni.
Előre tekintünk és kettőzött erővel megyünk a választás napjáig. Üzenjük, mondjuk városunk lakóinak, hogy a mi polgármesterjelöltünk és képviselőjelöltjeink a jó választás Miskolc érdekében.”

Megosztás

Related posts