Scarlett Johansson közleményt írt arról, hogy nem támogatta Tarlós Istvánt

Megosztás

Kormányközeli bulvárlapként pedig a Bors Tarlós István és Scarlett Johansson találkozóáról azt írta, hogy a színésznő elismerően nyilatkozott arról, hogy Tarlós István Óbuda polgármestere volt 16 éven át, kilenc éve pedig Budapestet irányítja, most pedig indul egy újabb ötéves ciklusért. Állításuk szerint tetszett neki az is, hogy sok fiatalt, kisgyermekes szülőt látott a városban.

Scarlett Johansson azonban a 24.hu-nak adott közleményében kifejtette:

„Nyilvánvalóvá szeretném tenni: különféle médiabeszámolók ellenére nem fejeztem ki támogatásomat Tarlós István polgármesternek a közelgő önkormányzati választásokra. Ezzel szemben mindössze egy magánbeszélgetésben osztottam meg vele őszinte elismerésemet, ami Budapest vendégszeretetének, szépségének és bájának szólt.

Kizárólag Budapest polgárai választhatják meg a következő főpolgármestert, és ez egy nagyon fontos választás. A szavazás egy hősi tett mindenhol, ahol veszélyben van a demokrácia. Arra biztatok minden budapesti polgárt, hogy legyen bátor, viselkedjen hősként, és szavazzon a lelkiismerete szerint.”

– tette hozzá a levél végén bátorításnak a hollywoodi sztár.

Megosztás

Related posts