Reagált a váratlan visszalépésre a miskolci ellenzéki összefogás

Megosztás

Öt nappal az önkormányzati választások előtt visszalépett a miskolci ellenzék egyik egyéni képviselő-jelöltje, Csontos Róbert. Az erről szóló levelet a fideszes irányítás alatt álló Miskolci Naplónak küldte el először.

Erre a levélre reagált a Velünk a Város:

Nincs Csontos Róbert ügy, csak miskolci Fidesz ügy van.
A miskolci Fidesz, jelölteket vásárol és jelölteket félemlít meg, szavazatokat vásárol és üzemszerűen szavazókat téveszt meg.

Csontos Róberttel még a héten is közösen kampányoltunk, soha egyetlen szóval nem említette, hogy lenne köztünk vita, vagy nézeteltérés.

A miskolci Fidesz szócsöveként működő városi médiában megjelent levélben írtak szinte biztosan nem Csontos Róbert szavai.

Robi (bárhogyan is kényszerítették erre) a miskolci Fidesz újabb áldozata, ahogyan Miskolc maga is az, amelyet ma egy bűnszervezet tart fogságban, akik zsarolással, vesztegetéssel tartják markukban a várost.

Ennek fogunk véget vetni október 13-án.

– írták közleményükben.

Csontos a saját pártját, az LMP-t sem értesítette a visszalépésről. Az LMP közleményében azt írja, elítélik Csontos lépését, a tagsági jogviszonyát azonnali hatállyal felfüggesztik, és kezdeményezik a párt megyei szervezetének feloszlatását.

Megosztás

Related posts