Miért indulhat Miskolcon ismét a képviselői székért a garázda és erőszakos képviselő?

Megosztás

Verekedett egy hotelben Deák Bárdos Mihály – erről tudósított tavaly a Borsonline, és a Blikk is megírta az esetet. Ennek ellenére a Fidesz bízik benne annyira, hogy most újraindítja a 14-es választókörzetben. Igaz, már tavaly, amikor az erőszakos cselekmény megtörtént, fel kellett volna állnia posztjából – vagy a Fidesznek fel kellett volna őt állítania -, de ez nem történt meg. Nem csodálkozunk, hiszen az elmúlt napok eseményei is bizonyították, a kormánypárt összezár, ha az érdeke úgy kívánja.

A nyomozás azért indult Deák Bárdos Mihály ellen, aki egy berekfürdői szállodában vitába keveredett egy szolgálaton kívüli hivatalos személlyel, majd a szóváltás végén meg is ütötte őt. A 120 kilós egykori birkózónak nem ez volt az első rendőrségi ügye, garázdaság miatt 2009-ben egy­éves felfüggesztett börtönre ítélték, mert a 120 kilós birkózó egy lakótelepen konfliktusba keveredett két idősebb emberrel, miután kutyája kiharapta az ott játszadozó gyerek labdáját. Az egyik reklamáló férfit úgy megrúgta, hogy az a földre került. A segítségére siető szemtanú sem járt jobban, mert a birkózó elengedte nagytestű kutyáját, és az megharapta.

Négy éve is elvesztette a fejét, amikor egy lakossági fogadóórán elvette egy újságírónő kameráját, aki felvételt akar készíteni az eseményről.

Mindezek ellenére Deák-Bárdos Mihály még a helyén van, már amennyiben valóban egy képviselői szék az ő helye. Ráadásul Miskolc egyik legproblémásabb körzetében indítják újra, a Lyukóvölgyben, ahol eddig sem tudott nagy változásokat elérni.

A kérdésünk csak annyi, mit keres a képviselőtestületben és a jelöltek között egy garázda és erőszakos ember?

Korábban itt írtunk arról, a 14-es körzetben kik indulnak a képviselői helyekért.

Megosztás

Related posts